neboard.com.ua

Блог корисних порад

Ні розширеним порам: салонний та домашній догляд

1 min read

Мрієш про порцелянову шкіру з ледве видимими порами, як на глянцевих знімках? Досягти такого ефекту можна, якщо знати причину виникнення розширених пір, а також ефективні методи догляду.

Чому в одних часів маленькі, а в інших широкі? Справа в тому, що через пори виходить шкірне сало. Коли кількість себуму, що виділяється, збільшується, сальна залоза розтягується і пора стає ширшою. Якщо розширені пори – генетична особливість, то кардинально звузити їх не вдасться. Але якщо це пов’язано з способом життя, неправильним доглядом чи певними захворюваннями, то шанси на перемогу є! Спочатку відмовся від шкідливих звичок і перебудуйся на правильне харчування. І в обов’язковому порядку підключай домашній та салонний догляд.

Ні розширеним порам: салонний та домашній догляд

Домашній догляд

Ретельне очищення

Навіть якщо ти наносиш мінімум макіяжу на шкіру, очищати її потрібно однаково добре. Декоративну косметику найкраще видаляти у два етапи: міццелярною водою, а потім пінкою або гелем із низьким pH.

Делікатне відлущування

У домашніх умовах можна використовувати легкий скраб або гоммаж. Бережне полірування шкіри 1-2 рази на тиждень вирівнить її рельєф і візуально зменшить видимість пір.

Постійне зволоження

Найчастіше розширені пори упадають у власників комбінованої або жирної шкіри. Щоб нормалізувати вироблення себуму обов’язково зволожуй свою шкіру 2 рази на день (вранці та ввечері). При цьому крем має підбирати лише косметолог!

Регулярний захист від УФ-променів

Під впливом сонячних променів колаген руйнується, шкіра стає менш еластичною. Втрата тургору шкіри призводить до того, що пори стають більш розтягнутими та помітними.

Ні розширеним порам: салонний та домашній догляд

Салонний догляд

Відлущування

Розгладити шкіру і зробити пори менш вираженими допоможе мікродермабразія, пілінг Джесснера, ТСА пілінг, лазерне шліфування або фототерапія. Фахівець вивчить стан шкіри і підбере професійний догляд, що діє, який підійде саме тобі.

Фракційна мезотерапія

За допомогою спеціального обладнання під шкіру вводиться особливий коктейль зниження вироблення шкірного сала. Мікроциркуляція крові покращується, шкіра стає більш зволоженою та пружною, пори помітно зменшуються.

Кріотерапія

Лікування холодом – ще один робочий спосіб звузити розширені пори. Процедура нормалізує секрецію сальних залоз, стимулює вироблення колагену та еластину, надаючи омолоджуючий ефект.

Запам’ятай, що лише регулярний комплексний догляд допоможе підтримувати красу та здоров’я твоєї шкіри!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *