neboard.com.ua

Блог корисних порад

Ламінування вій. Чому може не вийти завиток? Топ-7 помилок

1 min read
Ламінування вій. Чому може не вийти завиток? Топ-7 помилок
  1. Неправильний підбір валика

Якщо вії проаналізовані неправильно (напрямок зростання, товщина, структура), то, як наслідок, через це буде неправильно підібраний тип та розмір валика. Наприклад, якщо використовувати плоский валик для жорстких, вниз вій, що ростуть, то вигину в цьому випадку не буде або він вийде дуже слабким.

  1. Неправильна фіксація валика на віці

Якщо валик приклеєний далеко від війної лінії, то часто майстри намагаються компенсувати велику відстань від вій сильним натягом. У результаті вії натягуються на валик разом зі шкірою, вії не обіймають валик, а лежать на прямій площині. Завитка у цьому випадку не буде.

Валік потрібно фіксувати максимально близько до ближнього війного ряду, але при цьому стежити за тим, щоб валик не наїхав на корені вій. Більше про техніку виконання процедури читайте тут https://rhythmsdance.com.ua/yak-chasto-mozhna-robiti-laminuvannya-vij-cherez-skilki-povtoryuvati/.

  1. Перетягування на викладці

Головна помилка на етапі викладки – це перенатяг, коли вії йдуть на плоску частину валика. Якщо вії не обгинають коло, лежать вище апекса, вигину не буде.

Ламінування вій. Чому може не вийти завиток? Топ-7 помилок

  1. Надлишок клею на викладці

Якщо на викладці занадто багато клею, то він перешкоджає проникненню 1 складу, відповідно, цей фактор теж може негативно вплинути на кінцевий результат. Вихід – прибирати надлишки клею на викладанні вологою ватною паличкою.

  1. Неправильна зона нанесення 1 складу

У валиків різних брендів – різні схеми нанесення 1 складу. Щоб знати куди наносити 1 склад, потрібно розуміти конфігурацію та геометрію валика, знати, як і де утворюється завиток, розуміти де знаходиться апекс на конкретному валику. Якщо склад нанесений неправильно, то завиток може не вийде.

  1. Занадто мало 1 складу

Якщо 1 склад нанесений тоненьким, ледве помітним шаром, його може виявитися недостатньо. 1 склад потрібно наносити помірно густою, рівною, однорідною смужкою.

  1. Неправильний час витримки 1 складу

Якщо 1 склад недотримати, дисульфідні зв’язки не встигнуть зруйнуватися, то завитка 100% не буде. Час витримки потрібно підбирати індивідуально, виходячи з товщини, пористості вій, а також враховуючи температуру в приміщенні.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *